We zien het als een voorrecht om jou te helpen door je stad te reizen, door hoogwaardige fietsonderdelen te maken die aansluiten bij jouw ambities. En we staan nu op het punt om nog een stap verder te gaan. We introduceren Just Ride, onze missie om de positieve kracht van fietsen met iedereen te delen.

De vijf fietsstijlen

Elke nieuwe generatie fietsers geeft ons nieuwe inzichten over stedelijke mobiliteit. Om jouw fietservaring te optimaliseren, hebben we vijf verschillende fietsstijlen onderzocht. Of je nu een kleine ondernemer bent of een onvermoeibare moeder, een kantoorheld of een pensionado die graag van elke dag een feestje maakt, er is altijd een perfecte fiets voor jou.

De stadsforens

Je houdt van de drukte in de stad die continu verandert. De stadsforens vliegt als een baas door de dinsdagochtendspits. Voor jou is fietsen een middel om onafhankelijk te zijn. De perfecte fiets geeft jou een consistente manier om de grenzen van de gebaande paden te verkennen.

De stadsforens

De kleine ondernemer

Bij zonsopkomst sta jij je bakfiets vol te laden. Je plukt de dag, met je fiets als business model. Duurzaamheid is essentieel. Je levert je goederen af met een glimlach die zegt: 'ik bepaal mijn eigen succes.'

De kleine ondernemer

Het jonge gezin

De e-bike rijdende ouder met een masterplan. Ochtendritten naar school met de kinderen voorin de bak. Boodschappen doen en eindeloze actielijstjes. Of je nu naar een vergadering gaat of naar de markt, als je in het zadel zit, geniet je van de rit.

Het jonge gezin

De actieve senior

Je bent altijd in beweging en hebt een fiets nodig die past bij die gezonde levensstijl. Van de rust tijdens een bosrit tot het doorkruisen van de stad om oude vrienden op te zoeken. Fietsen is jouw weg naar vrijheid.

De actieve senior

De vrije geest

Bij jou draait alles om stijl. En fietsen zijn geen uitzondering daarop. Er gaat niets boven een soepele rit door de stadsjungle. Jij leeft voor spontane uitstapjes naar de stad om daar wat rond te hangen.

De vrije geest

Just ride

Dankzij een nieuwe generatie stadsfietsen en probleemloze onderdelen, is het nog nooit zo makkelijk geweest om elk moment van de dag op de fiets te springen naar je werk of voor je plezier. Als producent van hoogwaardige precisieonderdelen voor fietsen en onvermoeibaar pleitbezorger voor alles wat met fietsen te maken heeft, is het onze missie om iedereen in de stad te motiveren voor Just Ride.

Zin om te gaan fietsen? Ontdek hoe jij je fietspersoonlijkheid kunt perfectioneren.

Deel dit artikel

Gerelateerde verhalen

Verhalen
Kun jij je auto inruilen voor een e-bike?
Verhalen
Mensen zoals ik: fietsen en mentale gezondheid