JUST RIDE
Sommige mensen fietsen om te sporten, andere om de spits te vermijden. Of je nu een kleine ondernemer bent of een onvermoeibare moeder, een kantoorheld of een pensionado die graag van elke dag een feestje maakt, er is altijd een perfecte fiets voor jou. Ontdek je eigen fietsstijl enJust Ride.

ALTIJD
VERBONDEN

Pensionado's zoals ik hebben een lange bucketlist. Omdat steden steeds meer ruimte maken voor fietsen en fietsers, is mijn fiets de gemakkelijkste en meest betrouwbare verbinding met vrienden en de geweldige dingen die de stad te bieden heeft.

DUIDELIJK ZICHT

Ik wil het meeste uit mijn actieve jaren halen door de stad te verkennen, af te spreken met vrienden en te genieten van alles wat de stad te bieden heeft.

COMPACT

De kleine en compacte aandrijfeenheid verzwaart me niet, maar is krachtig genoeg om me heuvelopwaarts te brengen. Elektronisch schakelen zorgt dat ik mijn ogen op de weg houd en geeft me het vertrouwen en de stabiliteit om eropuit te gaan.

ONTDEK MEER
DE VIJF
FIETSSTIJLEN
Sommige mensen fietsen om te sporten, andere om de spits te vermijden. Of je nu een kleine ondernemer bent of een onvermoeibare moeder, een kantoorheld of een pensionado die graag van elke dag een feestje maakt, er is altijd een perfecte fiets voor jou. Ontdek je eigen fietsstijl en Just Ride.
Just ride Just ride

Fietsen veranderen de manier waarop we ons in steden verplaatsen. Aangedreven door een nieuwe generatie stadsfietsen en probleemloze onderdelen, is het nog nooit zo makkelijk geweest om elk moment van de dag op de fiets te springen naar je werk of voor je plezier. Als producent van hoogwaardige precisieonderdelen voor fietsen en onvermoeibaar pleitbezorger voor alles wat met fietsen te maken heeft, is het onze missie om iedereen in de stad te motiveren voor Just Ride. Dus hoe kan een fiets je werk en privé verbeteren? Ontdek het hier.

ONTDEK JOUW STIJL