Het nieuwste e-bikesysteem van SHIMANO STEPS is geschikt voor de aandrijving van bakfietsen.

SHIMANO STEPS E-Cargo

Gemaakt voor e-bikes

Ons nieuwe, specifieke e-bikesysteem voor bakfietsen is speciaal ontworpen om het vervoer van zware ladingen te ondersteunen. In de SHIMANO STEPS DU-EP800-CRG en DU-E6100-CRG motoren, in het hart van het systeem, is cargo-specifieke firmware gebouwd. Daarnaast zijn de motoren voorzien van andere innovatieve functies om de soms zware klus te klaren.

Alle onderdelen werken naadloos samen om een perfecte prestatie te leveren. Je kunt vertrouwen op robuuste onderdelen van hoge kwaliteit - plus befaamde Shimano-technologie - om je dagelijkse bezigheden soepel te laten verlopen. Je rijdt lachend rond!

SHIMANO STEPS E-Cargo

Gemak in het vervoer en dagelijks leven

We weten allemaal dat het elke dag weer een heel karwei kan zijn om kinderen, honden en pakketten door de stad te vervoeren. Daarom hebben we een e-bikesysteem ontwikkeld dat helpt de lasten te verlichten. Hij doet het zware werk, zodat jij je kunt concentreren op het pure plezier van de rit met je kinderen, honden en pakketten door de stad.

Het SHIMANO STEPS E-Cargo-systeem kan zware lasten tot 250 kilogram voortbewegen. Het rijdt heerlijk. Het systeem geeft je een veilige, gecontroleerde boost als je op gang komt en bergop gaat. En zelfs als je gewoon je bakfiets over straat duwt en wel wat hulp kunt gebruiken. Eigenlijk altijd als je een beetje elektrische ondersteuning nodig hebt.

Net als alle SHIMANO-e-bikemotoren zijn de DU-EP800-CRG en DU-E6100-CRG voorzien van de Eco-, Normal- en High-modi die aanpasbaar zijn via de SHIMANO E-TUBE app - zelfs wanneer je onderweg bent. Beide bieden de mogelijkheid om volautomatisch te schakelen, zodat je je kunt concentreren op de rit en het verkeer en je je niet hoeft te bekommeren om de versnellingen.

Het was nog nooit zo leuk en eenvoudig om je zonder auto door de stad te verplaatsen! Het SHIMANO STEPS E-Cargo-systeem verandert je ritten naar school, de stad en supermarkt. Bovendien houdt het je blij en gezond!

SHIMANO STEPS E-Cargo

Je leven gemakkelijker maken?

SHIMANO STEPS E-cargo wordt standaard gemonteerd op je favoriete bakfietsmerken.

Vind je nieuwe fiets

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

  • Tips & tricks van de profs

  • Prachtige verhalen van onze ambassadeurs

  • Speciale recensies en voorproefjes van nieuwe producten

  • Een kijkje achter de schermen bij belangrijke evenementen en wedstrijden

Gerelateerde verhalen

Producten
Nieuwe DEORE XT en DEORE met LINKGLIDE-technologie
Producten
Ga verder met Shimano's grootste e-bikeaccu's