Je reist daadwerkelijk van deur tot deur

De enige reisoplossing waarbij je daadwerkelijk van deur tot deur gaat. Stap gewoon op je fiets en trap naar de plek waar je moet zijn. Geen tijdverlies met kaartjes kopen of wachten op een perron.

Hoe je je leven gemakkelijker kunt maken

Maak je stad toegankelijker

Een bezoek aan de kleine winkels in het centrum wordt een plezier wanneer je niet op zoek hoeft naar een parkeerplaats.

De mogelijkheid om spullen te vervoeren

Met een e-cargobike, fietstassen of een mandje kun je al je boodschappen gemakkelijk vervoeren. Daarbij kun je de fiets voor de deur parkeren.

Hoe je je leven gemakkelijker kunt maken

Zeg je lidmaatschap van de sportschool op

Als je naar je werk, het winkelcentrum en het park fietst, krijg je je dagelijkse portie beweging, zonder dat je hoeft te betalen voor een abonnement van de sportschool.

Breng meer tijd buiten door

De meeste mensen zijn het erover eens dat frisse lucht en de natuur hen beter doen voelen. Elke dag fietsen brengt je in contact met de seizoenen en de wereld om je heen.

Fietsen is de oplossing tegen veel van de stress in het drukke leven. Het bespaart je tijd, geeft je de controle en het belangrijkste van alles: het is leuk. Wanneer je begint uit te kijken naar je fietstocht naar het werk of je begint smoesjes te verzinnen om even naar de winkel te fietsen, dan weet je dat je verslaafd bent!

Ontdek hoe SHIMANO STEPS bij jouw rijstijl past.

Hoe je je leven gemakkelijker kunt maken

Deel dit artikel

Gerelateerde verhalen

Verhalen
Fabels over e-bikes - ontkracht!
Tips & tricks
Nuttige tips voor fietsers - leer meer over je fiets