Wil je met een e-bike op avontuur in de stad, dan brengt de Orbea Kemen je naar elke plek zonder dat het zweet je uitbreekt. De nieuwe Kemen is verkrijgbaar in een Tour- en een Adv(enture)-versie. Beide zijn bedoeld om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en beschikken over een aantal specifieke kenmerken.

Kemen Tour: stedelijke joyrides

Maak kennis met de Kemen Tour, een veelzijdige e-bike die ontworpen is om snel, comfortabel en wendbaar door het stadsverkeer te navigeren. Het voorspelbare stuurgedrag en brede scala aan accessoires stellen je in staat om talloze uithoeken van de stad te verkennen. Dankzij de EP6-motor met 630 Wh accu is hij perfect in staat om moeiteloos zware bagage te vervoeren of steile viaducten te beklimmen.

Hoe je dag er ook uitziet, de Kemen Tour staat voor je klaar. Met een laag gewicht, geveerde voorvork met 80 mm veerweg en gepatenteerde cockpit, voel je je meteen thuis op deze fiets. Bovendien trap je zorgeloos rond omdat je een levenslange garantie krijgt.

De Kemen Tour is een veelzijdige en comfortabele fiets met eindeloze mogelijkheden. Slimme functies en speciaal ontworpen Orbea-accessoires zoals een telefoonhouder, spatborden, USB-lader en de optie voor het aankoppelen van een fietstrailer, maken het mogelijk om de fiets helemaal op jouw wensen af te stemmen. En met de bekroonde en unieke Orbea-verlichting ben je altijd goed zichtbaar.

De Orbea Kemen Tour is uitgerust met SHIMANO CUES, ons alles-in-één fietssysteem met LINKGLIDE-technologie die zorgt voor drie keer soepeler en duurzamer rijden.

Kemen Adv: avontuurlijk genieten

Bij de Kemen Tour en Adv staan veiligheid en comfort voorop. De intuïtieve besturing zorgt voor controle, dus je gaat met een gerust hart op pad. Het geïntegreerde verlichtingssysteem verhoogt ondertussen op een actieve manier je zichtbaarheid in het verkeer.

Met de Kemen Adv kun je zowel in de stad als off-road rijden. Door de uitgebreide collectie accessoires is hij eenvoudig aan te passen aan jouw wensen.

De Orbea Kemen Adv heeft een 100 mm geveerde voorvork, een dropper zadelpen en een doordachte geometrie voor maximaal comfort op uitdagende trails. Hij is voorzien van diverse framebevestigingspunten voor montage van accessoires en kan bijvoorbeeld worden gepersonaliseerd met een USB-lader of een voordrager. Daarnaast is hij geschikt voor een fietstrailer zodat je dagelijkse ritten worden omgetoverd tot onvergetelijke reizen. Je kunt eindeloos ver rijden want de Kemen Adv is net als de Tour-uitvoering uitgerust met een 630 Wh accu en is optioneel te koppelen aan een 252 Wh range extender.

Ten slotte kun je de Kemen Adv helemaal uniek maken door het kiezen van een andere kleur, het toevoegen van een range extender of montage van een Top Bar of een Mid Bar stuur.

Als kers op de taart is de Orbea Kemen Adv uitgerust met een DEORE XT-aandrijving, de ideale combinatie van prestaties en duurzaamheid.

Met EP6-motor

Met ons EP6 e-bikesysteem beschikken de Orbea Kemen Tour en Adv beide over een 630 Wh accu en een koppel van 85 Nm. Er kan optioneel een 252 Wh range extender worden gemonteerd, zodat je moeiteloos kunt genieten van eindeloze fietstochten. Overwin de steilste heuvels, stem je tempo af op de verkeersdrukte en geniet van veilige ritten.

Ontdek de EP6

Deel dit artikel

Gerelateerde verhalen

Producten
Orbea's nieuwe definitie van stedelijke mobiliteit
Verhalen
Het voordeel van e-bikes