Het hart van je fiets bestaat uit een ecosysteem van onderdelen die je steeds in beweging houden. Deze zetten jouw kracht om in zorgeloze kilometers. Shimano CUES geeft je fiets een groot bereik en voegt duurzaamheid toe, en dat tegen een betaalbare prijs. De reparaties zijn eenvoudig en de uitwisseling en vervanging van onderdelen zijn een fluitje van een cent. Daarmee is Shimano CUES een alles-in-één systeem voor iedereen.

Cues Cues

Geniet van de natuur

Fietsen in de natuur. Samen met vrienden en familie of alleen, in alle vrijheid. Met de nieuwste fietstechnologie haal je het beste uit de goede dingen van het leven. Kies voor de duurzame schakeltechnologie om het beste uit je fiets te halen.

Ga voor een duurzame aandrijving om het beste uit je fiets te halen.

ONTDEK LINKGLIDE
Cues Cues

Nieuwe energie

Naar school, boodschappen doen, naar de sportschool en op tijd thuis voor het avondeten. Neem de fiets en geniet van een uitgebalanceerde rijervaring dankzij technologie die gemaakt is om lang mee te gaan. Geniet van die geweldige flow, elke dag.

Geniet van die geweldige flow, elke dag.

Cues Cues

Onderhoud
je
vriend-schappen

In je leven breng je veel tijd door op de fiets, onder meer voor woon-werkverkeer en plezier. Daarom heb je een fiets nodig die je steeds bijstaat en je helpt je positieve flow vast te houden, wat er ook op je pad komt. Fiets onbezorgd rond en kom veilig thuis.

Fiets zorgeloos rond en kom veilig weer thuis.

Cues Cues

Eindeloos plezier

De fiets komt van pas bij uiteenlopende gebruiksdoelen. Het mooie van Shimano CUES is dat de technologie zich leent voor een groot aantal soorten fietsen. Zo rijd je steeds soepel rond en haal je het meeste uit je dag, wat er ook gebeurt. Geniet van je soepele, zorgeloze tocht.

ONTDEK DE NIEUWE, SOEPELE MANIER VAN RIJDEN
Cues Cues

Het is jouw moment om te schitteren

Sommige dingen passen perfect bij elkaar: zoeken en vinden. Zonneschijn en een glimlach. Fietsen en gezondheid. Lichaamsbeweging wordt wereldwijd aanbevolen door medische professionals om je gezondheid te verbeteren en te behouden. Met Shimano CUES is het jouw tijd om te schitteren. Ontdek hoe fietsen je gezondheid verbetert.

Ontdek hoe fietsen je gezondheid verbetert.

ONTDEK MEER
3X Durable Smooth Awesome
Linkglide Linkglide

CUES Houdt je in beweging

Bij Shimano ontwikkelen we onderdelen die jarenlang meegaan. Ze zijn krachtig, robuust en duurzaam. Zodoende is CUES uitgerust met de LINKGLIDE-technologie, waardoor de tanden, basis en afschuining van onze tandwielen drie keer duurzamer zijn dan vergelijkbare onderdelen op de markt.

Dat betekent meer kilometers fietsen en minder gedoe onderweg.

ONTDEK LINKGLIDE

CUES-ASSORTIMENT

Cues

U8000-serie (11-speed)

Of je nu een ontspannen tochtje maakt of je dagelijkse rit door de stad, Shimano CUES U8000 is onze belangrijkste 11-speed groep die je altijd bijstaat. De elegant ontworpen hendels en gepolijste metalen accenten geven elke fiets een stijlvolle uitstraling.

Cues

U6000-serie (11-speed)

Shimano CUES U6000 is onze benchmark 11-speed-serie voor iedereen die belang hecht aan duurzaamheid en betrouwbaarheid. Of je nu in de heuvels en bergen rijdt of door de drukke stad navigeert, CUES staat voor je klaar, ongeacht het weer.

Cues

U6000-serie (10-speed)

Shimano CUES U6000 is onze benchmark 10-speed-serie voor iedereen die belang hecht aan duurzaamheid en betrouwbaarheid. Of je nu in de heuvels en bergen rijdt of door de drukke stad navigeert, CUES staat voor je klaar, ongeacht het weer.

Cues

U4000-serie (9-speed)

Shimano CUES U4000 is ons instapmodel: een 9-speed-serie met een breed aanbod voor alles wat je nodig hebt, of je nu plezierig over de trails wilt rijden of de fiets voor alledaagse verplaatsingen gebruikt.