Det nyeste SHIMANO STEPS elcykelsystem er klar til at føre din ladcykel rundt i byen.

SHIMANO STEPS E-Cargo

Lavet til elcykler

Vores nye elcykelsystem specifik til ladcykler er designet til at håndtere tunge belastninger. SHIMANO STEPS DU-EP800-CRG og DU-E6100-CRG motorerne i hjertet af systemet har indbygget cargo-tunet firmware og andre innovative detaljer, som hjælper dig med at klare enhver opgave.

Alle komponenterne arbejder sammen om at levere en problemfri ydelse. Du kan trygt regne med de robuste dele af høj kvalitet – samt den kendte Shimano-teknologi og ingeniørkunst – for at holde din travle hverdag på skinner. Og med et stor smil på ansigtet hele vejen!

SHIMANO STEPS E-Cargo

Nem transport, nemt liv

Vi ved alle, at det kan være udmattende at fragte børn, hunde og andre værdifulde laster rundt i byen dag ud og dag ind. Derfor har vi udviklet et elcykelsystem, som kan hjælpe med det. Det tager sig af det hårde slid, så du kan koncentrere dig om fornøjelse ved at køre med ungerne, hunden eller andet gennem byen.

SHIMANO STEPS E-Cargo systemet kan klare tunge laster op til 250 kg – og føles som en drøm i pedalerne. Det giver dig et sikkert og kontrolleret boost, når du skal sætte i gang – eller op ad en bakke. Eller bare når du trækker med din cargocykel og har brug for en lille smule hjælp. Når som helst du har brug for lidt elkraft, faktisk.

Som alle SHIMANO elcykelmotorer til bybrug har DU-EP800-CRG og DU-E6100-CRG indstillingerne Eco, Normal og High, som kan tilpasses med app'en SHIMANO E-TUBE – selv når du er undervejs. Og begge tilbyder fuldautomatisk gearskifte, så du kan fokusere på oplevelsen og trafikken i stedet for gearene.

At lade bilen stå – eller helt fravælge den – har aldrig være nemmere eller sjovere! SHIMANO STEPS E-Cargo-systemet kan transformere din skolekørsel, dine indkøbsture og alle dine andre ærinder – og gøre dig gladere og sundere!

SHIMANO STEPS E-Cargo

Er du klar til at opgradere dit storbyliv?

SHIMANO STEPS E-cargo findes som standard på dine yndlingsmærker af cargocykler.

Find din næste cykel

Del denne artikel

Hold dig informeret

  • Tips & tricks fra profrytterne

  • Spændende historier fra vores ambassadører

  • Særlige anmeldelser og produktpræsentationer

  • Info om vigtige events og cykelløb

Tilmeld dig nu!

Relaterede historier

Produkter
Ny DEORE XT og DEORE med LINKGLIDE-teknologi
Produkter
Giv din kapacitet et boost med Shimanos største elcykelbatterier